Potravinářská komora České republiky


Partneři projektu (členové konsorcia SP.E.S./GEIE):

ANIA – Association Nationale des Industries Alimentaires (Francie)
FEDERALIMENTARE – Federazione Italiana dell’Industria Alimentare (Itálie)
FEVIA – Fédération de l’Industrie Alimentaire (Belgie)
FFDI / PKČR – Federation of the Food and Drink Industries (Česká republika)
FHFI – Federation of Hungarian Food Industries (Maďarsko)
FI – Foedevareindustrien (Dánsko)
FIAA / LVA – Fachverband Lebensmittelindustrie/Lebensmittelversuchsanstalt (Rakousko)
FIAB – Federación Española de la Alimentación y Bebidas (Španělsko)
FIPA – Federaçâo das Indústrias Portuguesas Agro-Alimentares (Portugalsko)
SETBIR – Union of Dairy, Meat, Food Industrialists and Manufacturers (Turecko)
SEVT – Federation of Hellenic Food Industries (Řecko)

Partneři projektu (zástupci výzkumných institucí, univerzit a průmyslu):

Institut National de la Recherche Agronomique (Francie)
Ente per le Nuove Tecnologie, l’Energia e l’Ambiente (Itálie)
Matforsk AS, Norwegian Food Research Institute (Norsko)
Agricultural University of Athens (Řecko)
Ghent University (Belgie)
Association de Coordination Technique pour l’Industrie Alimentaire (Francie)
Istituto Nazionale di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione (Itálie)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (Španělsko)
Warsaw Agricultural University, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences (Polsko)
National Agricultural Research Foundation (Řecko)
Technische Universität München (Německo)
Institute of Chemical Technology Prague / Vysoká škola chemicko-technologická Praha (Česká republika)
Università degli Studi di Perugia (Itálie)
Universidade Católica Portuguesa Escola Superior de Biotecnologia (Portugalsko)
Progetto Europa Group S.r.l. (Itálie)
Karadeniz Technical University (Turecko)
Campden & Chorleywood Food Industry Development Institute Hungary Kht. (Maďarsko)
Agricultural Institute of Slovenia (Slovinsko)
Technological Educational Institution of Ionian Islands (Řecko)
University of Applied Sciences of Weihenstephan (Německo)
Università degli Studi di Milano (Itálie)
Food Industrial Research and Technological Development Company SA (Řecko)
Istituto Superiore di Sanità (Itálie)
University of Ljubljana (Slovinsko)
Confédération des Industries Agro-Alimentaires de l’UE (Belgie)
Centre National Interprofessionnel de l’Economie Laitière (Francie)
Agriconsulting S.p.A. (Itálie)
Genus plc. – Pic (Velká Británie)
Laboratoire Interprofessionel D'Aquitaine (Francie)
Norwegian University of life Sciences (Norsko)
Slovak Agricultural Research Centre (Slovensko)