Potravinářská komora České republiky


Pozvánka na tiskovou konferenci PK ČR - Je konzumace pečiva škodlivá?

Autor: PK ČR

Datum: 18. 05. 2018

Dovolujeme si Vás pozvat

na tiskovou konferenci

Je konzumace pečiva škodlivá?

- výsledky testů akrylamidu v různých pekařských výrobcích

- obsah soli v pečivu

- reformulace

 

která se koná v botelu Admirál, Hořejší nábř. 13,

150 00 Praha-Smíchov

Termín: čtvrtek 24. května 2018 v 11:00 hod.

 

Na Vaše dotazy budou připraveni reagovat:

Ing. Miroslav Toman, CSc. - prezident PK ČR

Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (PK ČR)

RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D. – Platforma pro reformulace

Ing. Marie Valentová - členka PS pro pekařské výrobky v rámci Českých cechovních norem

 

K dispozici budou kompletní výsledky testů téměř 100 potravin, které jsou identifikovány jako citlivé z hlediska obsahu akrylamidů.

Svoji účast, prosím, potvrďte e-mailem na adrese vecerova@foodnet.cz

nebo telefonicky na čísle 602 704 859

Pozvánka_TK_PK ČR_ a ČTPP 24_5_2018.pdf [282.13 KB]


Soutěž



RENOMIA - služby v oblasti pojištění potravinářských firem
spolupracujeme s

Potravinářská komora ČR ®
Počernická 96/272
108 03 Praha 10-Malešice
tel./fax: +420 296 411 187 (sekretariát)
tel.: +420 296 411 184-96
e-mail: foodnet@foodnet.cz
IČ: 63110652
DIČ: CZ63110652
ID datové schránky: snrmxu3