Potravinářská komora České republiky


Pozvánka na tiskovou konferenci - Celozrnné cereální výrobky a jejich význam v lidské výživě

Autor: PK ČR

Datum: 04. 12. 2017

Dovolujeme si Vás pozvat

na tiskovou konferenci

Celozrnné cereální výrobky a jejich význam v lidské výživě

která se koná v hotelu Hotel Hoffmeister, s. r.o., Pod Bruskou 7
118 00 Praha 1 – Malá Strana

 

Termín: čtvrtek 7. prosince 2017 v 10:30 hod.

 

Na Vaše dotazy budou připraveni reagovat:

Ing. Marcela Sluková, Ph.D. (VŠCHT v Praze),

Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VUPP a VŠCHT v Praze)

a Bc. Květa Krajíčková (Česká asociace sester – sekce nutričních terapeutů)

 

 

K dispozici bude publikace České technologické platformy pro potraviny „Obiloviny v lidské výživě 2017: Shrnutí poznatků o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin“ i ochutnávka celozrnných výrobků.

 

Svoji účast, prosím, potvrďte e-mailem na adrese vecerova@foodnet.cz

                                                                                nebo telefonicky na čísle 602 704 859

Pozvánka_TK_PK ČR_ a ČTPP 07_12_2017.pdf [180.47 KB]



Soutěž



RENOMIA - služby v oblasti pojištění potravinářských firem
spolupracujeme s

Potravinářská komora ČR ®
Počernická 96/272
108 03 Praha 10-Malešice
tel./fax: +420 296 411 187 (sekretariát)
tel.: +420 296 411 184-96
e-mail: hlavata@foodnet.cz
IČ: 63110652
DIČ: CZ63110652
ID datové schránky: snrmxu3