Potravinářská komora České republiky


Pozvánka na koferenci Potraviny, zdraví a výživa - Podtitul: Vláknina

Autor: PK ČR

Datum: 11. 03. 2019

Společnost pro výživu ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze pod záštitou Úřadu pro potraviny Ministerstva zemědělství ČR a České technologické platformy pro potraviny pořádají konferenci Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Vláknina.

Datum:          11.4.2019 (registrace 9:00-9:30)

Místo:            konferenční sál SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2

Moderátoři:  MUDr. Petr Tláskal, CSc.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Více informací v přiložené pozvánce.

Vložné: 1.500,- Kč bez DPH (pro členy Společnosti pro výživu 1.250,- Kč bez DPH) zahrnuje občerstvení a oběd formou studeného bufetu.

Účastníci obdrží ZDARMA odborné publikace.

Termín přihlášení zájemců je do 29.3.2019.

Přihlášku na konferenci naleznete také na www.vyzivaspol.cz v záložce kongresy a konference.  

Z11-Tématická konference vláknina 2019.pdf [413.95 KB]