Potravinářská komora České republiky


Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin
prezentace

Autor: PK ČR

Datum: 18. 05. 2010

V průběhu dubna a května 2010 uspořádala PK ČR seminář "Certifikace systémů jakosti a bezpečnosti při výrobě potravin". Seminář, který proběhl na devíti místech ČR,absolvovalo přes 200 účastníků z řad potravinářského a zpracovatelského průmyslu.

Prezentace přednášejících byly zaměřeny na aktuální legislativu, IFS Logistic mezinárodní standard pro dopravu a skladování, proces ceritfikace a akreditace systémů a produktů, správnou praxi provádění auditů, formulování neshod atd.

Přednášející zastupovali PK ČR, GBI Rakousko, Český institut pro akreditaci, Českou společnost pro jakost, Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze.

Jednotlivé prezentace naleznete v příloze.

Evropská potravinová legislativa Chýlková.ppt [2.68 MB]

Certifikace - 4-5-10.ppt [310.50 KB]

CZ - Presentation IFS Log_Seiber lčj.ppt [1.51 MB]

Proces certifikace Koten + Vavříková.ppt [287.50 KB]

PK 2010 akreditace certifikace-ČIA-Černá.ppt [446.50 KB]

Teorie auditu a ČSN EN ISO19000_2010.ppt [131.00 KB]

Správné formulování odchylek a neshod.ppt [103.50 KB]